Ο κλεφτοπαραμυθάς δράκος

  • Save
  • Save
  • Save
  • Save

Κοιτάξτε να δείτε τώρα τι γίνεται με αυτό τον δράκο. Είναι πολύ θυμωμένος. Και ιδιότροπος. Και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Και εκνευριζόταν ΠΟΛΥ με τις φωνές των παιδιών. Ώσπου μια μέρα αποφάσισε να… εξαφανίσει τα παραμύθια για να μην έχουν πια διάθεση τα παιδιά να φωνάζουν χαρούμενα! Κίνησε, λοιπόν, για το δάσος κι όποιον ήρωα παραμυθιού συναντούσε, τον έβαζε στο σάκο του. Λέτε τελικά να καταφέρει να ηρεμήσει με το πανούργο σχέδιό του; Ή μήπως η βοήθεια για να κοιμηθεί θα έρθει από κάποιον που δεν το περιμένει καθόλου; Ο “Κλεφτοπαραμυθάς δράκος” είναι μια ιστορία για τη μαγεία, τη μαγεία των παραμυθιών, γραμμένος από την Ελισάβετ Τάρη και εικονογραφημένος από τη Μυρτώ Δεληβοριά. Είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει όσο και σε εμάς!


Ο δράκος του παραμυθιού μας έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν αντέχει τις φωνές των παιδιών και γι’ αυτό θυμώνει πολύ. Αφήστε που δεν μπορεί καν να κοιμηθεί! Έτσι, αποφασίζει να φυλακίσει τους ήρωες των παραμυθιών, ώστε τα παιδιά να μην είναι πια χαρούμενα για να φωνάζουν και να τον ενοχλούν.

 • Save

Πήγε στο δάσος και κανείς δεν έμεινε ασφαλής. Η Κοκκινοσκουφίτσα; Όχι! Ο Κοντορεβιθούλης; Στον σάκο! Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι; Κι αυτοί στον σάκο! Και ο Παπουτσωμένος γάτος και τα Τρία γουρουνάκια το ίδιο.

 • Save

Τα παιδιά δεν μπορούσαν να σταματήσουν το κλάμα. Ο στρατός του βασιλιά απέτυχε. Όταν οι γιαγιάδες έμαθαν ότι το πρόβλημα του δράκου ήταν οι αϋπνίες που τον βασάνιζαν, αποφάσισαν να λάβουν δράση. Λέτε να καταφέρουν να τον ηρεμήσουν;

 • Save

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο εδώ.

Εάν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ακολουθήστε μας στα social media:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copy link
Powered by Social Snap