Σπουδαίοι άνθρωποι ως παιδιά

  • Save
  • Save
  • Save
  • Save

Αδελφοί Λιμιέρ, Ιπποκράτης, Σέξπηρ, Κιουρί, Πικάσο, είναι μερικοί μόνο από τους ανθρώπους που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε κάποιον που επέδρασε στον κόσμο. Όμως δεν είναι μόνο αυτοί. Ο Λι Πο, η Ποκαχόντας, η Βασίλισσα Νεφερτίτη, οι Έντμουντ Χίλαρι και Τένζινγκ Νοργκάι είναι επίσης άτομα που μπορούν να εμπνεύσουν τα μικρά παιδιά στην πορεία της ζωής τους. Το βιβλίο “Σπουδαίοι άνθρωποι ως παιδιά” παρουσιάζει την παιδική ηλικία 25 διάσημων προσωπικοτήτων που άφησαν ανεξάντλητο το στίγμα τους. Μέσα από αυτό μαθαίνουμε για καλλιτέχνες και τις επιρροές τους, επιστήμονες, αθλητές και εφευρέτες και στο τέλος καλούμαστε να απαντήσουμε: “Ποιος νομίζεις ότι είμαι;”.


Το βιβλίο αναφέρεται σε 25 άτομα επιδραστικά στην παγκόσμια ιστορία και τον πολιτισμό. Όμως, πριν γίνουν οι σπουδαίοι άνθρωποι που γνωρίζουμε ήταν μικρά παιδιά, όπως και τα δικά μας.

 • Save

Αυτό που μου αρέσει ιδιαιτέρως είναι ότι δεν παραμένει στους ανθρώπους για τους οποίους έχουμε διαβάσει και ξαναδιαβάσει, αλλά καλύπτει και άτομα που δεν είναι αναμενόμενα, όπως η βασίλισσα Νεφερτίτη και ο Τσάρλι Τσάπλιν, καλύπτοντας πολλούς τομείς της δημόσιας σφαίρας.

 • Save

Σε κάθε δισέλιδο, αναφέρονται τα στοιχεία για την παιδική ηλικία του εκάστοτε ατόμου και ακολουθεί η ερώτηση “Ποια νομίζεις ότι είμαι;”, την απάντηση της οποίας μαθαίνουμε αν ξεδιπλώσουμε τη δεξιά σελίδα, μαζί με πληροφορίες σχετικά με τα επιτεύγματά του στην ενήλικη ζωή.

 • Save

Μου άρεσαν εξαιρετικά τόσο η σύλληψη και το στήσιμο του βιβλίου όσο και η χαρούμενη εικονογράφηση και η επιλογή των προσώπων που παρουσιάζονται. Ήδη έχουμε κάνει πολλές σχετικές συζητήσεις με τον μικρό μας!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο εδώ.

Εάν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ακολουθήστε μας στα social media:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Copy link
Powered by Social Snap