Ένα σωρό πράγματα

  • Save
  • Save
  • Save
  • Save
  • Save

Η Emily Gravet είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας δημιουργούς. Το Δυο φίλοι μα τι φίλοι! της ήταν το αγαπημένο του σκιουράκου μας για 1,5 χρόνο (γιατί νομίζετε τον λέμε σκιουράκο; ), το Λαμπίκο! ήταν instant favorite και το Χριστούγεννα στην έρημο ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα μας χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Στο νέο της βιβλίο, το “Ένα σωρό πράγματα”, που έχει ομοιοκατάληκτικο κείμενο και διαδραματίζεται στο γνωστό πάρκο των προηγούμενων ιστοριών της, δύο καρακάξες γεννούν τέσσερα αβγά και αποφασίζουν ότι τα μωρά τους αξίζουν τα καλύτερα. Έτσι, επιδίδονται σε ένα άνευ προηγουμένου κυνήγι για τη συγκέντρωση όλων των πραγμάτων που “χρειάζονται”: από καλτσάκια και παιχνίδια μέχρι καρότσι και ποδήλατα! Μόνο που η υπερκαταναλωτική τους διάθεση θα αποδειχθεί μάλλον επικίνδυνη για τη φωλιά τους και τα μικρά τους αβγουλάκια, όταν αποφασίσουν ότι χρειάζονται ένα αυτοκίνητο… Τι λέτε να γίνει;


Η Μεγκ και ο Ας είναι ένα ζευγάρι καρακάξες που γεννούν τέσσερα αβγουλάκια. Όλα όμως θα αρχίσουν να μπερδεύονται όταν στη φωλιά τους βάλουν και σελίδες περιοδικών και τότε αποφασίζουν ότι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ πολλά πράγματα για να είναι ευτυχισμένα τα πολύτιμα παιδιά τους.

 • Save

Κι έτσι αρχίζουν να μαζεύουν, ό,τι μπορούν να βρουν από αυτά: ρολόγια, κάλτσες, μανταλάκια, παιχνίδια, ολόκληρο κάδο με τα σκουπίδια. Αλλά όχι, δεν αρκούν. Τα αβγά τους αξίζουν περισσότερα!

 • Save

Φώτα, είδη καθαρισμού, ποδήλατα. Αρκούν λέτε; Όχι φυσικά! Τους λείπει ένα μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο! Και τότε… ΚΡΑΚ!

 • Save

Η φωλιά τους γκρεμίστηκε! Και τα αβγά τους; Τα πολύτιμα αβγά τους πού βρίσκονται; Όλα μαζί τα ζώα συνεργάζονται και συμμαζεύουν τα πάντα, για να βρουν τα μικρά γαλάζια αβγά. Τα ρολόγια έγιναν σπίτια για τα πουλιά, τα καλτσάκια κρεβατάκια για τα ποντικάκια, το καρότσι όχημα για αγώνες. Και το αυτοκίνητο; Το αυτοκίνητο έγινε ένα σπίτι για τις αλεπούδες.

 • Save

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι έγινε με τα αβγουλάκια. Αλλά δεν θα σας πω εδώ. Θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το πολύ αστείο και τρυφερό βιβλίο για να το διαπιστώσετε!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο εδώ.

Εάν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ακολουθήστε μας στα social media:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Copy link
Powered by Social Snap