Το μικρό λιονταράκι θύμωσε! ΡΟΑΡ!

  • Save
  • Save
  • Save
  • Save
  • Save

Το μικρό λιονταράκι μάλωσε με την αδερφή του και θύμωσε τόσο πολύ, που αποφάσισε να τρέξει μακριά από την οικογένειά του! Όμως ακόμη δεν έχει ξεθυμάνει. Θα μπορέσουν τα άλλα ζώα που θα συναντήσει να το το βοηθήσουν να εκτονωθεί; Μετά τα πολυαγαπημένα μας “Το μεγάλο ΑΑΑ-ΟΟΟ”, “Κοίτα ένας δράκος!” και “Το μικρό γιατί”, ο συγγραφέας και εικονογράφος Jonny Lambert επανέρχεται με ένα νέο υπέροχο βιβλίο από τις Εκδόσεις Τζιαμπίρης-Πυραμίδα. 


Καθώς περπατούσε το μικρό μας λιονταράκι με την οικογένειά του, ξαφνικά άρχισε να τσακώνεται με την αδερφή του. Ο μπαμπάς τους ζήτησε να σταματήσουν, όμως εκείνο νιώθει πολύ αδικημένο και απομακρύνεται. Νιώθει ότι θα κάνει ΜΠΑΜ!!! Η αντιλόπη και η ζέβρα έχουν κάτι να του προτείνουν, για να μπορέσει να ηρεμήσει. Αλλά δεν του αρέσει καθόλου. Θα του αρέσει η λύση του ρινόκερου ή του ιπποπόταμου; 

 • Save

Μάλλον ούτε και αυτές. Δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα. Ώσπου ξαφνικά, πέφτει πάνω σε έναν πολύ θυμωμένο ελέφαντα κι αρχίζουν μεγάλο καβγά! Όλα τα ζώα τρομάζουν από τις δυνατές φωνές! 

 • Save

Τελικά είναι ο μπαμπουίνος εκείνος που θα τους εξηγήσει τι συνέβη και θα προτείνει στο μικρό λιονταράκι κάτι που θεωρεί ότι θα το βοηθήσει πραγματικά. Θα καταφέρει όμως όντως το λιονταράκι να ηρεμήσει; 

 • Save

Με πολύ χιούμορ και ομοιοκατάληκτα στιχάκια, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με διαφορετικούς τρόπους διαχείρισης του θυμού και κατανοούν τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει για τους γύρω τους ο ανεξέλεγκτος θυμός. 

Μπορείτε να το αγοράσετε από:  pyramida.com.gr   ianos.gr    public.gr


Το μικρό λιονταράκι θύμωσε! Ροαρ!
Συγγραφέας: Jonny Lambert
Εικονογράφος: Jonny Lambert
Μετάφραση: Ράνια Τζιαμπίρη
Εκδότης: Τζιαμπίρης – Πυραμίδα
Ημερ/νία έκδοσης: 8/1/2019
Σελίδες: 32

Το μικρό λιονταράκι θύμωσε! Χτυπιέται και χοροπηδάει και φωνάζει! Ό,τι και να κάνει ο θυμός δεν του περνάει. Μήπως χρειάζεται τη βοήθεια των φίλων του; Μετά από την ιστορία αυτού του βιβλίου τα παιδιά αντιλαμβάνονται το συναίσθημα του θυμού και τους τρόπους διαχείρισής του προκειμένου να τον ξεπερνούν και να είναι και πάλι χαρούμενα.


Εάν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, ακολουθήστε μας στα social media:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copy link
Powered by Social Snap